Інноваційний прорив 2015

Оголошено прийом заявок на Всеукраїнський конкурс «Інноваційний прорив 2015», який проводиться з метою сприяння розвитку інноваційної діяльності в Україні, успішного втілення в життя нових продуктів та послуг шляхом об’єднання інтересів інвесторів, розробників та підприємств.

Конкурс проводиться за підтримки Міністерства освіти і науки України, Державного агентства України з питань науки, інновацій та інформатизації, спонсорів та партнерів.

Напрямки конкурсу:

• IT і телекомунікації: додатки, social media, робототехніка, ПO, etc.
• Енергетика, альтернативні джерела енергії.
• Медицина, біотехнології і фармація.
• Екологія і ресурсозбереження.
• Інше.

Конкурс проводиться в номінаціях:

Інноваційний прорив 2015 – це проект, який представляє собою економічно обґрунтовану інноваційну ідею або знаходиться на ранніх стадіях розвитку. Проект може знаходитися на будь-якій стадії розробки.

Краща інновація для Києва – це проект, за допомогою якого вирішуються актуальні проблеми і потреби Києва супроводжується бізнес-планом з зазначенням необхідного розміру інвестиційного потоку, періоду окупності і готовності до реалізації.

Grand Reserve – проект, впроваджений в тій чи іншій мірі у виробництво, має дослідний зразок або пробну партію інноваційного продукту, однак вимагає влиття фінансових коштів для старту або розширення виробництва інноваційного продукту.

Інноваційний потенціал України – ця номінація в основному розрахована на аспірантів та молодих вчених, які роблять перші кроки в напрямку технологічного бізнесу. Може бути результатом науково-дослідних робіт.

Кращий молодіжний проект – в даній номінації розглядаються заявки від учнів середньо спеціальних та загальноосвітніх навчальних закладів, які представляють ініціативну молодь, яка прагне до розвитку інноваційних ідей та підприємницьких навичок. Проект може бути представлений як у вигляді ідеї, так і у вигляді прототипу або готової бізнес моделі.

Краща інноваційна ідея – номінація, в якій беруть участь студенти вищих навчальних закладів, які бажають застосувати на практиці теоретичні знання і підприємницькі здібності. Інноваційні ідей і проекти приймаються на будь-якій стадії втілення.

Заявки приймаються до 28 лютого 2015 року.

Детальна інформація щодо умов участі, подачі заявок, етапів проведення конкурсу, критеріїв відбору проектів та ідей, призів для переможців на сайті організаторів: http://ukrinnovation.com/ukr/partner.htm

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *