Стипендіальна програма «Завтра.UA»

 

733012ea61ed1159ad9ee6c60a273386

 Всеукраїнська благодійна організація «Фонд Віктора Пінчука – соціальна ініціатива» (надалі за текстом – Фонд та/або Фонд Віктора Пінчука) в рамках реалізації благодійної програми: «Стипендіальна програма «Завтра.UA» (далі за текстом – Стипендіальна програма «Завтра.UA») проводить відкритий конкурс для добору найбільш обдарованих і цілеспрямованих студентів провідних вищих навчальних закладів (ВНЗ) України. 

В конкурсі можуть брати участь студенти 3 – 6 курсів денної форми навчання, громадяни України, які навчаються у:
ВНЗ – партнерах Програми (дивись Перелік ВНЗ – партнерів Стипендіальної програми «Завтра.UA» на 2014/15 навчальний рік);
Інших вітчизняних ВНЗ ІV рівня акредитації (незалежно від форми власності).

Етапи конкурсу:

1. Підготовчий етап (червень – жовтень 2014) включає проведення інформаційно-роз’яснювальної кампанії, оголошення про умови Конкурсу – 2014/15; підписання договорів з новими ВНЗ – партнерами Стипендіальної програми «Завтра.UA», тощо.
2. Прийом та реєстрація документів 20 жовтня – 30 листопада 2014 року:

Етап 1 (20 жовтня – січень 2015) – включає добір серед тих студентів, які навчаються в ВНЗ – партнерах Програми та подають документи на конкурс через ВНЗ до уповноваженого представника ВНЗ, а також серед студентів, які подають документи безпосередньо до Програми. Добір серед студентів, які навчаються в ВНЗ-партнерах, здійснюється силами ВНЗ відповідно до укладеної угоди між Фондом і ВНЗ та у межах встановленої для ВНЗ квоти. В рамках першого етапу оцінюються рекомендаційний та мотиваційний листи, а також обґрунтування наукової роботи.

Етап 2 (лютий 2015 – березень 2015) передбачає розгляд фаховими експертами конкурсних робіт студентів за принципом: кожну роботу незалежно оцінюють двоє фахових експертів. Роботи передаються експертам на перевірку без зазначення прізвища автора роботи, курсу та ВНЗ, в якому навчається конкурсант. Імена експертів, що проводять оцінку робіт, не розголошуються. Загальна оцінка за конкурсну роботу є сумою оцінок, виставлених двома експертами. В рамках цього етапу також відбувається оцінювання наукової діяльності конкурсантів.

Етап 3 (березень – квітень 2015) передбачає проведення очних одноденних змагань серед переможців 2-го етапу конкурсу у декількох містах України (на базі ВНЗ – партнерів Програми). Мета очного етапу – оцінювання особистісного потенціалу учасників Конкурсу. Оцінювання проводиться представниками Фонду й залученими експертами за окремо визначеною програмою.

Оголошення результатів конкурсу (травень 2015).

Детальніше: http://zavtra.in.ua/competition/umovi-provedennya-konkursu.

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *