Конкурс студентських наукових робіт на здобуття премій імені Ковальських у галузі українознавства

18fb2f2b5fd9 прапорСхідний інститут українознавства імені Ковальських (Харків) проводить щорічний конкурс студентських наукових робіт у галузі українознавства. На конкурс приймаються індивідуальні роботи в галузі української історії, філології, етнології, культурології.
Пріоритет надається роботам, присвяченим східним регіонам України, україно-російським взаєминам, українській діаспорі в Росії, а також дослідженням з інтелектуальної історії, історичної пам’яті, політики ідентичності, політичних і адміністративних еліт, урбаністики, регіоналістики, культурної антропології, освіти, компаративістики.

На конкурс не приймаються роботи, нагороджені іншими преміями чи відзнаками або представлені для участі в інших конкурсах.

Конкурсні роботи подаються в друкованому вигляді у двох примірниках українською мовою (поля 2x2x2x2 см, 12 кегль, подвійний інтервал), загальним обсягом до 80 тис. знаків з пробілами (до 50 сторінок). Резюме до 1 сторінки.
Роботи подаються під девізом. Імена автора (авторів), наукового керівника, відомості про адресу та установу, де виконувалася робота, на титульному аркуші не вказуються.
У запечатаному конверті подаються такі відомості: прізвище автора (авторів), адреса (домашня і службова), біографічні дані автора, наукового керівника роботи; до них додаються рекомендація вченого, що є фахівцем з відповідної проблематики. Усі документи мають бути підписані й засвідчені за місцем навчання.

Термін представлення робіт на конкурс – до 1 березня 2015 року (за поштовим штемпелем).

Переможцям будуть вручені почесні відзнаки та грошова винагорода.
Рукописи не повертаються.

Адреса конкурсної комісії: 61077 м. Харків, майд. Свободи, 6, Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, кафедра українознавства (з позначкою: «Конкурс»), Н. С. Серьогіна.

Е-mail: koweui@gmail.com

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *