Конкурс на найкращу суспільно-політичну ініціативу в сфері географічних розробок

Фундація Antipode оголосила конкурс на найкращу суспільно-політичну ініціативу в сфері географічних розробок. Конкурс відкритий для заявників з України!

У рамках конкурсу суспільно-наукових проектів Antipode Foundation надає гранти в розмірі до £10,000 для підтримки співпраці між науковцями, ненауковцями та активістами (членами НУО, аналітичних центрів, учасниками суспільних рухів, зокрема первинних організацій), які працюють над радикальним аналізом географічних проблем і сприяють розвитку нового та кращого суспільства. Гранти націлені на популяризацію програм радикальних досліджень, участі та діяльності в них, співробітництва, а також більш суспільно-орієнтованих форм географічних досліджень. Antipode Foundation має на меті профінансувати взаємовигідний проект, який посприяє обміну ідеями як у вищих навчальних закладах, так і поза ними, та стане основою ефективних відносин і продуктивного партнерства.

International Workshop Awards – це гранти в розмірі до £10,000 для підтримки географів, що організовують такі події, як конференції, тренінги, семінари, літні школи та науково-дослідні зустрічі. Ми заохочуємо співробітництво між вченими-колегами, науково-дослідними групами, факультетами університетів, неурядовими організаціями, аналітичними центрами і соціальними рухами, що породить продуктивність, а відтак, розвиток суспільства. Antipode Foundation підтримує сміливі ініціативи, які досліджують встановлені академічною практикою кордони та виходять за дисциплінарні (та інші) межі.

Ми б хотіли побачити інноваційну та оригінальну роботу, а ще більше – профінансувати справді значущий проект: ми прагнемо забезпечити підтримкою діяльність, котра матиме практичне значення, щоб краще зрозуміти сучасні політичні проблеми і розробити альтернативні рішення. Також зазначимо, що Antipode Foundation особливо заохочує заявки від історично недостатньо представлених груп, регіонів, країн та установ.

Терміни: до 31 березня 2015 р.

Деталі за посиланням http://antipodefoundation.org/scholar-activist-project-awards/
Питання надсилайте на адресу antipode@live.co.uk

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *