Конкурс дипломних проектів-2015

ABBYY Україна запрошує студентів та викладачів взяти участь у регіональному турі щорічного конкурсу дипломних проектів з використанням ПП «1С», який фірма «1С» (м. Москва) проводить спільно зі своїми партнерами в Україні.

До участі у конкурсі запрошуються випускники вищих навчальних закладів 2015 року випуску, які отримують першу вищу освіту, дипломний проект яких виконано на платформі «1С:Підприємство». Брати участь в конкурсі можуть випускники бакалаврату, спеціалітету, магістратури.

У зв’язку з тим, що терміни навчання в різних навчальних закладах відрізняються, дипломні проекти на конкурс можна надсилати у міру їхнього захисту. На конкурс 2013 р. можуть бути представлені дипломні проекти, захищені з 1 вересня 2014 р. по 31 серпня 2015 р. Дипломи приймаються до 15 вересня 2015 р.

Підсумки конкурсу підбиватимуться одноразово в листопаді 2015 року. Кількість дипломних проектів, поданих на конкурс від одного Вузу, не обмежено.

Нагороди переможцям
У номінації «Кращий дипломний проект» нагороди вручаються як студенту-дипломнику, так і керівнику дипломного проекту.
I місце — 10 000 грн
ІI місце — 5000 грн
ІІI місце — 2500 грн

Перемога в регіональному турі автоматично означає участь у заключному турі Конкурсу дипломних проектів у номінації «Кращий дипломний проект».

Призовий фонд заключного туру:
I місце — по 25 000 грн
ІI місце — по 12 500 грн
ІІI місце — по 5000 грн

Зазначені суми виплачуються як студенту, так і керівнику.
Якщо дипломний проект виконано групою студентів, то нагородна сума ділиться між усіма учасниками проекту.

Організація конкурсу

Студенти реєструються для участі у конкурсі на сайті, заповнивши анкету на сайті фірми «1С» http://www.1c.ru/news/events/diplom/diplom.jsp.

Під час реєстрації студенту видається логін та пароль для розміщення на FTP-ресурсі матеріалів (анотація, текст дипломного проекту, презентація, копія інформаційної бази з розробленою конфігурацією і даними контрольного прикладу), які подаються на конкурс. Ці матеріали рекомендується розмістити відразу ж після реєстрації.

Організатори конкурсу гарантують, що надіслані матеріали будуть доступні лише членам журі.

У разі виникнення питань та за додатковою інформацією звертайтеся до оргкомітету ТОВ «АБІ Україна» (044) 499-29-56, partners@abbyy.ua.

Деталі на сайті : http://1c.abbyy.ua/products/study/diplom_competition/

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *