Публічний захист Конкурсу студентських проектів

IMG_4005

16 травня 2017 року відбувся публічний захист студентських проектів, які були подані  на Конкурс від Центру молодіжних інновацій. У заході взяли участь напівфіналісти Конкурсу: Нечитайло Ілона, Михайленко Станіслав, Зборовська Катерина, Гасюк Дарина, Засенко Ірина, Малик Богдана, Кролюс Олександра, Максименко Олексій, Яцюк Анна, Пляченко Ліана, Сень Вікторія та Цимбалюк Аліна.

Конкурсанти презентували свої креативні ідеї, спрямовані на сталий розвиток міста й області за такими напрямками: раціональне природокористування, охорона здоров’я, спорт, соціальні послуги, молодіжна політика, патріотизм, волонтерство,  громадянська позиція.

IMG_3992 IMG_3993 IMG_3994IMG_3996 IMG_3998 IMG_4001

Кожен із запропонованих проектів вже пройшов попередній відбір Експертної ради і заслуговує на найвищі оцінки. А на публічному захисті члени журі мали на меті визначити захопленість ідеєю, готовність реалізації і впровадження проектів у життя. Так, конкурсанти відповідали на чисельні питання щодо актуальності, фінансування, бенефіціарів, покрокового механізму здійснення, можливі ризики проектів тощо. Члени журі детально проаналізували сильні та слабкі сторони творчих та наукових задумів студентської молоді, висловили свої зауваження, поради і пропозиції щодо удосконалення конкурсних заявок з метою підвищення їх конкурентоспроможності у пошуках спонсорів.

IMG_3999 IMG_3987 IMG_3978

Результатом проведення публічного захисту стало визначення переможців Конкурсу студентських проектів від ЦМІ, які будуть оголошенні та нагородженні у ході роботи ІІІ круглого столу “Наука та інноватика: вітчизняний та зарубіжний досвід”, що відбудеться 25 травня 2017 року (початок – о 10.00).

IMG_4013

Оргкомітет Конкурсу висловлює подяку членам жюрі:

С. В. Корновенку (проректор з наукової, міжнародної та інноваційної діяльності ЧНУ ім. Б. Хмельницького);

С. М. Даниленку (Департамент регіонального розвитку Черкаської ОДА),;

І. П. Подоляну (Агенція регіонального розвитку Черкаської області);

А. В. Новак (Управління освіти і науки Черкаської ОДА);

Н. В. Василенко (Управління у справах сім’ї, молоді та спорту);

С. О. Коваленку (завідувач кафедри анатомії, фізіології та фізичної реабілітації ЧНУ ім. Б. Хмельницького);

О. М. Абразумовій (ст. вкладач кафедри археології та спеціальних галузей історичної науки),

за високий професіоналізм, забезпечення об’єктивної та якісної оцінки роботи конкурсантів, створення доброзичливої атмосфери під час проведення Конкурсу.

 

 

 

 

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *