Вітаємо переможців Конкурсу від ЦМІ!

25 травня 2017 року у ході ІІІ Міжнародного круглого столу «Наука та інноватика: вітчизняний та зарубіжний досвід» відбулося оголошення та урочисте вітання переможців Конкурсу студентських проектів від Центру молодіжних інновацій.

На захід були запрошені співорганізатори Конкурсу, члени експертної ради та журі, які приєдналися до вітання переможців. Зокрема, Департамент регіонального розвитку ЧОДА представив Сергій Миколайович Даниленко, Управління освіти і науки ЧОДА – Анна Валеріївна Новак, Управління у справах сім’ї, молоді та спорту ЧОДА – Тихоненко Валентина Сергіївна, а від Ради молодих учених – Зорочкіна Тетяна Сергіївна.

Отже,

І місце у Конкурсі від ЦМІ здобула Нечитайло Ілона за проект «Чисте довкілля – світле майбутнє!»;

ІІ місце розділили студентський колектив Зборовської Катерини, Гасюк Дарини, Засенко Ірини із проектом «Аналіз ефективності окремих неспецифічних імуномодуляторів та їх комплексного застосування» та Михайленко Станіслав із проектом «Рай на пляжі».

ІІІ місце вибороли Малик Богдана, Кролюс Олександра та Максименко Олексій  із проектом «Психологічна допомога студентам, близькі яких перебували чи перебувають в зоні АТО «Вислухати і допомогти».

Переможцям було вручено Грамоти Ректора Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького, грамоти, дипломи та сертифікати від Департамент регіонального розвитку, Управління освіти і науки та Управління у справах сім’ї, молоді та спорту ЧОДА. Спонсором цінних подарунків для фіналістів Конкурсу виступила Рада молодих учених.

Відповідними Подяками були відзначені і півфіналісти Конкурсу студентських проектів: Яцюк Анна за проект «Друкарська кімната добрих справ для студентів ЧНУ» та студентський колектив Пляченко Ліани, Сень Вікторії, Цимбалюк Аліни за проект «Етновечори».

Центр молодіжних інновацій вітає переможців та висловлює вдячність за активну участь усім конкурсантам! Бажаємо реалізації ваших наукових та творчих задумів та втілення у життя найсміливіших інноваційних ідей!

02 04 05 06 08 09

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *