КОНКУРС ВІД USAID ДЛЯ РЕФОРМУВАННЯ СЕКТОРУ ЮСТИЦІЇ

Програма USAID реформування сектору юстиції “Нове правосуддя” оголошує конкурс грантів для українських неурядових організацій зі здійснення громадського моніторингу та адвокації діяльності урядових установ, органів судової влади та центрів правової допомоги заради покращення захисту прав людини судами.

Метою грантової програми є надання підтримки організаціям громадянського суспільства у здійсненні моніторингу дотримання законодавства та захисту прав людини судами, створення механізмів обміну інформацією та скоординованої співпраці між зацікавленими сторонами заради покращення доступу до правосуддя найбільш вразливих верств населення, поглиблення розуміння представників судової влади та надавачів послуг правової допомоги своєї ролі у захисті прав людини; та надання допомоги коаліціям правозахисників у адвокації захисту прав людини судами.
Програма “Нове правосуддя” планує надати до 5 грантів у розмірі до 540 000 грн. кожен. Орієнтовний початок проектів – 20 квітня 2017 р., тривалість проектів 6-8 місяців. Заявки слід подавати в електронному та паперовому вигляді.

Прийом заявок завершується 22 березня 2017 р. о 18:00.


Умови конкурсу та форми для заповнення можна завантажити за посиланням

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *