Конкурс студентських есе в рамках проекту “Подолання: від конфліктів – до діалогу та подолання травми”

До уваги студентів!

Громадська організація Südost Europa Kultur e. V. у партнерстві з Українською Асоціацією усної історії запрошує студентів старших курсів взяти участь в конкурсі есе як частини проекту «Подолання: від конфліктів – до діалогу та подолання травми».

Проект «Подолання: від конфліктів – до діалогу та подолання травми» являє собою програму з подолання травматичних наслідків нещодавніх подій та створення передумов для діалогу в умовах кризової ситуації в Україні.  Програму розраховано на період з вересня по грудень 2016 року.

Проект реалізується громадською організацією Südost Europa Kultur e.V., Берлін, яка має багатий досвід роботи під час і після війни в 90-і роки  з постраждалими та біженцями країн колишньої Югославії. За свою багаторічну діяльність організація була відзначена медалями та нагородами німецького уряду за досягнення у сприянні зміцненню толерантності, рівності та інтеграції.

У рамках реалізації проекту заплановано проведення громадських форумів та подіумних дискусій за участі істориків, психологів і соціологів з України та Німеччини, які відбудуться в Одесі та Харкові 6 і 8 грудня 2016 р. На заходах дискутуватимуться питання цінностей і пріоритетів, національних пам’ятей та ідентичностей, травм індивіда і суспільства та шляхів їх проговорення і подолання.

Переможці конкурсу будуть запрошені до участі у Форумах в Одесі та Харкові, де вони представлять результати своїх робіт. Організатори конкурсу беруть на себе усі витрати на проїзд та проживання під час Форумів.

Конкурс відкрито з 16 вересня до 20 листопаду 2016 р.

Тематика конкурсу – «Толерантність, рівність, взаємодія: подолання травми та діалоги співіснування в сучасних умовах».

До всіх робіт має бути доданий титульний аркуш, на якому треба вказати назву конкурсної роботи;дані учасника конкурсу (ім’я та прізвище, контактну адресу та телефон); дані наукового керівника (за наявності) та установи, на базі якої проводилося дослідження.

Просимо надсилати конкурсні роботи до 20 листопаду 2016 р. включно за адресою: nadiyasynytsya@gmail.com

Про результати конкурсу буде повідомлено 25 листопада 2016 р.

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *