Міжнародна програма післядипломної освіти “Master of Social Administration”

У березні 2015 року розпочне навчання нова група слухачів програми «MSA».

В межах спільного освітнього проекту Варшавського педагогічного університету ім. Я. Корчака та Академії праці, соціальних відносин і туризму здійснюється підготовка фахівців вищого міжнародного рівня у сфері використання ресурсів Євросоюзу для фінансування соціальних проектів. Це якісна управлінська освіта, яке є гарантом особистої конкурентоспроможності випускника як менеджера, керівника середньої і вищої ланки у сфері міжнародного бізнесу. Навчання також дає змогу покращити навички спілкування англійською мовою.

Програма складається з декількох модулів, один з яких проводитиметься у Варшаві. В структурі першого модуля фахівці України та Польщі викладатимуть наступні дисципліни: корпоративна соціальна відповідальність, міжкультурний менеджмент, глобалізація та світовий розвиток, методологія підготовки проектів Євросоюзу, практичні аспекти підготовки соціальних проектів, право Євросоюзу, соціальна політика в Україні.

Вимоги до кандидатів: базова або повна вища освіта (бакалавр, спеціаліст, магістр) будь-якого напряму підготовки. Набір триває до 15 березня.

Контактна особа з питань програми:
Головко Ярослав Дмитрович
проректор з наукової роботи АПСВТ
v-rector_science@socosvita.kiev.ua

Вартість навчання: Міжнародна магістерська програма “Master of Social Administration” – 1100 Євро/за весь термін навчання (1 рік)

Консультаційний центр: (050) 629-39-89

Детальніше на сайті: http://www.socosvita.kiev.ua/node/1570

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *